Πλατανιάς... και του χρόνου! (vids)

Gazzetta team
Πλατανιάς... και του χρόνου! (vids)

bet365

Η πρώτη σεζόν του Πλατανιά στη Σούπερ Λιγκ θα έχει και... συνέχεια, καθώς με τη νίκη 2-0 (34' Μπέλιτς, 77' Κανακούδης) επί του Λεβαδειακού θα δώσει το «παρών» και του χρόνου.

Ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στην Κρήτη με την... ταμπέλα του αδιάφορου, ενώ ένας βαθμός ήταν αρκετός στον Πλατανιά για να δώσει συνέχεια στην παρουσία του στην Σούπερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, επιβεβαίωσαν τον... ρόλο τους και οι Κρητικοί έφτασαν εύκολα στη νίκη 2-0, που τους «εξασφάλισαν» και για την επόμενη σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως όλοι θα περίμεναν. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκαν δυνατά, όμως η κλασική ευκαιρία έλειπε. Τα σουτ των Γιάννου (16'), Κάλαϊτζιτς (20') και Αγκιλέρα (25') δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως ήταν ξεκάθαρο ότι αν το γκολ ερχόταν, θα ερχόταν για τον Πλατανιά. Έτσι και έγινε...

Στο 34' Μπέλιτς έκλεψε την μπάλα από τον Νικολακάκη, απέφυγε τον Χοσέμι και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κυριακίδη για το 1-0! Το γκολ υποτίθεται ότι θα έδινε... φτερά στους Κρητικούς για να τελειώσουν το παιχνίδι και την υπόθεση παραμονής, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Οι παίκτες του Βέλιτς... θυμήθηκαν ότι πρέπει και αυτοί να παίξουν, ανέβασαν την απόδοσή τους και πλησίασαν δύο φορές στην ισοφάριση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, όμως ο Κηπουρός κράτησε το μηδέν στο σουτ του Πόι (42'), όπως και στο σουτ του Μάρινς (43'), με τα... καμπανάκια να χτυπάνε για τους γηπεδούχους.

Η εικόνα στην έναρξη της επανάληψης ήταν ίδια με εκείνη του τέλους του πρώτου μέρους, με τους Βοιωτούς να έχουν την πρωτοβουλία, να παίζουν με πιο «καθαρό» μυαλό και να ψάχνουν το γκολ. Όπως, όμως, και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο φάσεις άξιες αναφοράς δεν υπήρχαν. Οι υπεροχή των φιλοξενούμενων αποδείχθηκε πολύ πιο... φλύαρη από εκείνη των γηπεδούχων στο αντίστοιχο διάστημα του πρώτου μέρους και οι Κρητικοί κρατούσαν με άνεση το 1-0, προσπαθώντας να απειλήσουν στην αντεπίθεση και έχοντας ως πρώτο στόχο να μην δεχθούν γκολ.

Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Βέλιτς κατέβαζαν ταχύτητα, καθώς έβλεπαν ότι δυσκολεύονται να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας ως μοναδική ευκαιρία το σουτ του Πόι στο 60', που κατέληξε άουτ. Έτσι, και ενώ ο ρυθμός είχε πέσει, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» στην αντεπίθεση! Στο 77' Μιρτσέτα, που είχε περάσει στο παιχνίδι 10' νωρίτερα, και Κανακούδης συνδυάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να κάνει το 2-0 και να τελειώνει το παιχνίδι! Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος όλοι αποδέχθηκαν την... μοίρα τους, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν το παρών και την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λιγκ.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (67' Μιρτσέτα), Μπέλιτς (83' Γιακουμάκης), Γιάννου (50' Λαμπάρθε), Ναζλίδης, Αναστασάκος

Λεβαδειακός (Γιάσμικο Βέλιτς): Κυριακίδης, Γεωργίου, Χοσέμι, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος, Πέππας (46' Ντος Σάντος), Καγιεχόν, Μάρτινς, Νικολακάκης (67' Μαχαίρας), Πόι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα