Με την ιστορία του δεν παίζει! (vids & pics)

Με την ιστορία του δεν παίζει! (vids & pics)

Νίκος Αθανασίου
Με την ιστορία του δεν παίζει! (vids & pics)

bet365

Η φετινή τραγική χρονιά για τον Παναθηναϊκό έκλεισε με νίκη- σεβασμό στην ιστορία του! Το «τριφύλλι» είπε... αντίο στο ΟΑΚΑ με το 3-2 επί της Βέροιας! Σούπερ Βιτόλο, 2γκολ!

Σοβαρός με το... καλημέρα

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως ποτέ δεν παίζει με την ιστορία και το όνομα του, όταν φτάνουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος και... καίγονται ομάδες για τον υποβιβασμό. Έτσι έκανε και απόψε κόντρα στη Βέροια, η οποία πριν την έναρξη του παιχνιδιού ήθελε ένα βαθμό για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Φροντίζοντας, μάλιστα, να δείξει την διάθεση του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το πέναλτι-γκολ του Βιτόλο μόλις στο 6' και η κόκκινη στον Γεωργιάδη, έβαλε από νωρίς τέλος στη σεμνή τελετή.

Για να μην κυκλοφορείς ανασφάλιστος, ασφάλισε το αυτοκίνητό σου τώρα στην Anytime!



Το «τριφύλλι» μέχρι και το ημίωρο έριξε αισθητά ρυθμούς, έκανε αγγαρεία αλλά στη συνέχεια ξύπνησε και προσπάθησε να αποζημιώσει τους περίπου 7.000 που βρέθηκαν στη Καλογρέζα, κάνοντας πράξη το «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ». Ο Πάπε Σο με δυνατό σουτ στο 36' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ενώ ο Μπαρμπαρούσης είχε καλές στιγμές να «γράψει» ακόμη ένα γκολ πριν την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

«Καθάρισε» ο Βιτόλο!

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια έδειξε ότι δεν παρατάει τα όπλα έτσι εύκολα. Είπε «ευχαριστώ» στην χαλαρότητα του Παναθηναϊκού, κατάφερε να μειώσει στο 57' χάρη σε πέναλτι του Κόστλι ενώ το «τριφύλλι» έμεινε και αυτό με παίκτη λιγότερο, μετά από την παράβαση του Σπυρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την προσπάθεια τους και στο 67' ο Κόστλι έφερε το παιχνίδι στο 2-2 μετά από τραγική ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων.

Το γκολ αυτό λειτούργησε σαν... ξυπνητήρι για τον Παναθηναϊκό και ο Βιτόλο που το είχε πάρει προσωπικά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Δέκα λεπτά αργότερα ο Ισπανός μέσος έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και το «τριφύλλι» έκλεισε μια καταστροφική χρονιά με σεβασμό στην ιστορία και την φανέλα του...

MAN OF THE MATCH: Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός έκανε τα πάντα απόψε στο ΟΑΚΑ. Σκόραρε δύο φορές, κέρδισε πέναλτι και κόκκινη, έκοψε στη μεσαία γραμμή ενώ είχε και μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει χατ-τρικ! Με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ο «Βίτο» έδωσε το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους και έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο μία σεζόν, στην οποία ήταν από τους λίγους διασωθέντες.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μόνος του κατάφερε να... γυρίσει ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο, όντας 2-0 στην ανάπαυλα. Ο Κόστλι μείωσε με το εύστοχο πέναλτι ενώ με πολύ ωραία κεφαλιά έφερε προσωρινά το ματς στα ίσια. Σημείωσε δύο γκολ και ήταν με διαφορά από τον δεύτερο ο κορυφαίος της ομάδας του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ταλαιπώτησε την άμυνα του «τριφυλλιού».

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Το... νεκρό διάστημα του Παναθηναϊκού στις αρχές της επανάληψης. Μεγάλη χαλαρότητα, εύκολα λάθη και... παιδική χαρά στην άμυνα. Αυτό έδωσε στην Βέροια την δυνατότητα να ισοφαρίσει και να κάνει... ντέρμπι ένα παιχνίδι που έμοιαζε να είναι τελειωμένο από το ημίχρονο κιόλας.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στην αντίδραση... χαβαλέ της άμυνας του Παναθηναϊκού στο 2-2 της Βέροιας. Τρεις ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έμειναν... καρφωμένοι στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο Κόστλι να σηκωθεί αμαρκάριστος και σαν σε προπόνηση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Στέφανου Καπίνου.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ένα ήρεμο βράδυ για τον Ζαχαριάδη. Ο ρέφερι από την Μακεδόνια δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, ορθώς δίνει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον Γεωργιάδη. Ο Ισπανός μέσος του «τριφυλλιού» ήταν ξεκάθαρα σε προφανή θέση για γκολ πριν ανατραπεί από τον παίκτη των φιλοξενούμενων. Επίσης σωστά έδωσε πέναλτι υπέρ της Βέροιας και απέβαλε τον Σπυρόπουλο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει ποτέ με την ιστορία του και αυτό το απέδειξε και απόψε στη Καλογρέζα. Η Βέροια μπορεί να έψαχνε ένα πόντο για να είναι σίγουρη, ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν κάνουν ποτέ τέτοια... παιχνίδια. Νίκησαν 3-2 και αποχαιρετούν το ΟΑΚΑ και μία αποτυχημένη σεζόν, με νίκη και ηθικά με το κεφάλι ψηλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα