Οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ... (vids & pics)

Gazzetta team
Οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ... (vids & pics)

bet365

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε και αγωνιστικά μετά την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο. Υποβιβάστηκε. Δεν πέθανε! Γιατί οι ιδέες σαν τη μεγάλη ΑΕΚ δεν πεθαίνουν ποτέ!

Ηταν το πιο κρίσιμο ματς στην ιστορία της ΑΕΚ και οι οπαδοί της δεν την άφησαν μόνη καθώς περίπου 300 μπήκαν στο γήπεδο του Περιστερίου και πήραν θέση στο πέταλο, τραγουδώντας από νωρίς για την ομάδα τους. Την ίδια ώρα, αυτοί του Ατρόμητου... απείχαν ενώ με ένα πανό που σήκωσαν έδειχναν ότι ουσιαστικά δεν μπορούσαν να δεχθούν, ή να δικαιολογήσουν, την ήττα από τον Αρη...

Οι Κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν με 4-2-3-1 και ήξεραν ότι αποκλειστικός στόχος ήταν η νίκη. Τίποτα λιγότερο. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα ήταν συγκεντρωμένοι, ήταν παθιασμένοι αλλά ήταν και αγχωμένοι, με συνέπεια παρά το γεγονός ότι η εικόνα τους ήταν έστω ελάχιστα καλύτερη από αυτή του Ατρόμητου, να μην μπορούν να απειλήσουν.

Για να μην κυκλοφορείς ανασφάλιστος, ασφάλισε το αυτοκίνητό σου τώρα στην Anytime!


Να απειλήσει δεν μπορούσε ούτε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου από την άλλη πλευρά καθώς τα λάθη ήταν πολλά εκατέρωθεν. Παρ' όλα αυτά, η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους Περιστεριώτες και ήταν στο 38', όταν ο Αραμπατζής απέκρουσε το σουτ του Μπρίτος εντός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον μετά το 55'-60' καθώς η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με τους συγκλονιστικούς οπαδούς της να τη βοηθούν συνεχώς προσπάθησε για το γκολ. Ο Δέλλας έβγαλε τον ανεκδιήγητο Πετρόπουλο για να βάλει τον Τσίτα και όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο προσπαθούσε για το γκολ η Ένωση.

Ο Ατρόμητος, την ίδια ώρα, αμυνόταν με κάθε τρόπο και οι παίκτες του έδιωχναν συνεχώς μακριά την μπάλα, δείχνοντας ότι ήθελαν με κάθε τρόπο να πάρουν αποτέλεσμα. Οι ΑΕΚτσήδες στο πέταλο τραγουδούσαν συνεχώς για την ομάδα τους που ακολουθούν παντού, ο Δέλλας με τους παίκτες του προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βρουν τη λύση για να έρθει η νίκη αλλά οι γηπεδούχοι κατάφερναν συνεχώς να απομακρύνουν την μπάλα.

Το ματς, πλέον, ήταν όλα ή τίποτα για την ΑΕΚ που προσπαθούσε συνεχώς να βρει το γκολ. Οι Κιτρινόμαυροι το ήθελαν σαν τρελοί, το προσπάθησαν πολύ αλλά δεν μπορούσαν... Από εκεί και πέρα, έτσι όπως πήγε το πράγμα, τι ισοπαλία τι ήττα... Το γκολ του Γιαννούλη στο 92' απλά οριστικοποίησε μια μαύρη μέρα.

Man of the match: Η άμυνα του Ατρομήτου. Δεν έχει νόημα τώρα να ξεχωρίσεις κάποιον.

Αδύναμος κρίκος: Ο Αντώνης ο Πετρόπουλος, που κάποιος χιουμορίστας αποφάσισε να βαφτίσει «Πετρογκόλ»...

Στο ύψος του: Ο Δέλλας. Το πάλεψε όσο κανένας άλλος στην ΑΕΚ για να σώσει την ομάδα. Δεν τα κατάφερε αλλά απέδειξε ότι είναι πραγματικός ΑΕΚτσής. Μακάρι να υπήρχε άλλος ένας...

Η γκάφα: Δεν υπήρχε κάποια φάση στον αγώνα που να δικαιολογεί αυτό τον χαρακτηρισμό.

Το στραγάλι: Ο Παππάς έχασε πολλές φάσεις, θα μπορούσε να βγάλει και κάποιες κίτρινες κάρτες αλλά τουλάχιστον δεν επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το ταμείο του Gazzetta: Υποβιβάστηκε η ΑΕΚ. Δε θα πεθάνει όμως ποτέ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα