Έσπασε τα δοκάρια!

Έσπασε τα δοκάρια!

bet365

Στο μηδέν κόλλησαν Βύζας και Καλλονή στα Μέγαρα με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι αλλά και αρκετά άτυχοι, καθώς είχαν τέσσερα δοκάρια!

Με την τύχη της δικαιούται να τα βάλει η ομάδα της Καλλονής, η οποί φιλοξενήθηκε από τον Βύζαντα στα Μέγαρα και παρά την πολύ καλή της εμφάνιση, δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα από την Μυτιλήνη ήταν για ακόμα μία φορά αυτή που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, προσπαθώντας να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, να πιέσει και να πετύχει ένα τέρμα που θα ξεκλείδωνε την πολυπρόσωπη άμυνα των κιτρινόμαυρων.

Παρόλα αυτά, η μπάλα φαίνεται πως δεν ήθελε να τους κάνει το χατίρι, αφού όλες οι προσπάθειες κατέληγαν στο δοκάρι του Πουρή. Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές ο τερματοφύλακας του Βύζα την... γλύτωσε με αυτόν τον τρόπο, καθώς οι Μανούσος στο 40', Λεοζίνιο στο 45', Ντιμπαλά στο 74' καο ο Αναστασιάδης στο 78' δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Έτσι, οι ΑΕΛΚ πέταξε δύο πολύτιμους πόντους στην κούρσα της ανόδου, ενώ οι γηπεδούχοι από την μεριά τους μείωσαν στους 2 βαθμούς από τον Θρασύβουλο, ο οποίος δεν έχει κάνει και το ρεπό του, βάζοντας έτσι εκ νέου φωτιά στην ουρά του πρωταθλήματος.

Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γρομητσάρης, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Θ. Βλάχος (58' Αρναρέλης), Μπιτσάκος, Χαρτσιάς (73' Π. Βλάχος), Μανδύλης, Κρολ, Σπαγής, Γκεμίσης.

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκόβας (60' Μανουσάκης), Κριπιντίρης, Γάλας, Μανούσος, Λεοζίνιο, Μάρα (46' Μάρα).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα