Όλος ο Άρης σε επιφυλακή

Όλος ο Άρης σε επιφυλακή

Gazzetta team
Όλος ο Άρης σε επιφυλακή

bet365

Οι «κίτρινοι» φοβούνται προβοκάτσια στην Ξάνθη και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους αρμόδιους, έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι άνθρωποι του Άρη προετοιμάζονται έτσι ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων στην Ξάνθη, αφού θεωρούν πως η ατμόσφαιρα... μυρίζει μπαρούτι, με αφορμή και την καταδίκη της ΑΕΚ. Έτσι, έχουν προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Έδωσαν στους οπαδούς ονομαστικά εισιτήρια, τα οποία έχουν κοινοποιηθεί και σε όλες τις αρμόδιες αρχές, ενω θα βρεθούν όλοι συγκεντρωμένοι στο πέταλο. Η διοίκηση δεν πήρε προσκλήσεις για τα επίσημα, από όπου και έχουν ξεκινήσει αρκετές μανούρες, ενώ υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης και άνδρες σεκιούριτι. Οι συνεννοήσεις συνεχίζονται, έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό.

Σε απόδοση 1.80 στην sportingbet το διπλό του Αρη στη Ξάνθη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα