«Καμπανάκι» από τον Μπονούτσι

Gazzetta team
«Καμπανάκι» από τον Μπονούτσι

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υποστήριξε ότι το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα για τη Γιουβέντους και τόνισε ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι να «κλειδώσουν» και μαθηματικά το Σκουντέτο.

Η «Κυρία» έχει αποσπαστεί 11 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A και με έξι παιχνίδια να απομένουν, θέλει ακόμα επτά πόντους για πάρει και μαθηματικά τον τίτλο ανεξάρτητα με το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Μέχρι τότε, ωστόσο, ο Μπονούτσι ξεκαθαρίζει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πανηγυρισμοί.

«Πρέπει να μείνουμε σε επαγρύπνηση μέχρι να είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα κερδίσουμε τον τίτλο ξανά. Πρέπει να αποτιμήσουμε τη χρονιά που κάναμε στο τέλος της σεζόν. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήραμε μεγάλη εμπειρία, η οποία θα μας χρησιμεύσει την επόμενη φορά, ενώ ήμασταν άτυχοι στο Κύπελλο Ιταλίας. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί την ευκαιρία στο 96' στον ημιτελικό με τη Λάτσιο, τότε θα μιλούσαμε για έναν ακόμα τελικό», τόνισε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.
*Υπενθυμίζουμε ότι η Γιουβέντους διαθέτει τις ακαδημίες της στην Ελλάδα στα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα, που αποτελούν τη βάση των ακαδημιών της εκτός Ιταλίας.
 

SERIE A Τελευταία Νέα