«Τα γνωμικά υφίστανται κι αντέχουν»

Gazzetta team
«Τα γνωμικά υφίστανται κι αντέχουν»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ανακοίνωση με αφορμή τον ορισμό του Μπαλατσούκα στο ενός εδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή εξέδωσαν οι οργανωμένοιτου Φωκικού «Κουδουνάδες», έπειτα από αυτή της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εντάξει,δεν τρέφαμε αυταπάτες. 5 χρόνια τώρα έχουμε εμπεδώσει καλά το «σεβασμό» που τρέφουν στην Κ.Ε.Δ μπροστά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε εδώ στην Άμφισσα για την καθιέρωση του Φωκικού στα ψηλά στρώματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αλλά ότι θα μας το (ξανά)υπενθύμιζαν τόσο σύντομα και με τόσο απροκάλυπτο τρόπο, ειλικρινά δεν το αναμέναμε.

Τα γνωμικά υφίστανται κι αντέχουν, γιατί επαναλαμβάνονται. Έτσι κι ο κ. (για λόγους ευγενείας) Μπαλατσούκας θα κάνει το μακρύ ταξίδι από την Ήπειρο για να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Εκτός από τέτοιο τόπο, όμως, κάποιοι συγκεκριμένοι (όνομα κ μη χωριό) νομίσανε πως εδώ είναι κι ο τόπος που γεννάει... αγαθούς! Ο εν λόγω ρέφερης, να ενημερώσουμε, επομένως, το φίλαθλο κοινό, κατέχει μεταξύ άλλων και το ρεκόρ πιο γρήγορης κίτρινης-στο…38ο δευτερόλεπτο, σύμφωνα με το video-στον αγώνα Φωκικός-Ηρακλής Ψαχνών 1-2. Ματς του οποίου, επίσης, το αποτέλεσμα και διαμόρφωσε καταπίνοντας πέναλτι-μαρς στον Ταμπάκη και κόκκινη στον τερματοφύλακα του αντιπάλου στο 75΄εντελώς μπροστά στα μάτια του…Σταματάμε εδώ μόνο κ μόνο για λογους συντομίας

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόση κ αν έχει επαφή με τη γύρω του οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα ο από την Ήπειρο διαιτητής (;)ποδοσφαίρου. Ενδεχομένως αυτό να είναι και το βασικό προσόν του. Σε κάθε περίπτωση, εμείς οφείλουμε να του επισημάνουμε πως την παχυλή για τα μέτρα της εποχής αποζημίωση-το θύμα δηλαδή αποζημίωσε το θύτη(!!)- που εισέπραξε στο ματς με τα Ψαχνά, όπως κι αυτός που τον κάλυψε, παρατηρητής κ.Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία, και που θα την ξαναεισπράξει την πληρώνουμε εμείς, οι φίλοι του Φωκικού. Και απλώς τονίζουμε το αυτονόητο! Πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναανεχτούμε να μας θεωρούν… εύηθεις μπροστά στα μάτια μας.

 

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση των Κουδουνάδων δεν έχει να κάνει με τον ιστορικό κυριακάτικο αντίπαλό μας ούτε με τον κόσμο του. Απευθύνεται αποκλειστικά στο διαιτητή αυτής της αναμέτρησης. Ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το γιατί και το πώς. Όπως ακόμα καλύτερα το κατέχουν και κάποιοι άλλοι σε καρέκλες εν Αθήναις, που δεν τηρούν πια ούτε τα προσχήματα κι έχουνε μάθει προφανώς να κάνουνε κηδείες με ξένα κόλλυβα.

Το ότι όλες οι ομάδες, κι ειδικά αυτές που φέρνουνε μαζί τους κόσμο, την επαύριο βγάζουνε ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τη φιλοξενία μας είναι πια φανερό ότι έχει βάναυσα παρεξηγηθεί. Είμαστε φιλόξενοι ως κόσμος κι οπαδοί συνειδησιακά κι εκ πεποιθήσεως. Περιμέναμε πως αυτό θα εκτιμηθεί. Αλλά όχι ότι θα φτάνανε στο σημείο να μας πούνε και…».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα