Απάντησε η «Original» σε «Super3»

Gazzetta team
Απάντησε η «Original» σε «Super3»

bet365

Και ο πόλεμος μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του Άρη καλά κρατεί. Η Original με ανακοίνωσή της απάντησε στην αντίστοιχη του Άρη χρησιμοποιώντας αρκετά σκληρή γλώσσα.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ασπόνδυλοι καρπαζοεισπράκτορες του Χαριλάου...

«...Το να τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας την ΑΕΚ και να προσπαθείτε να την χλευάζετε, είναι τουλάχιστον γελοίο. Γελοίο γιατί προέρχεται από οπαδούς μιας ομαδούλας που ιστορικά είναι μόνιμα το δεκανίκι του κόκκινου ή πράσινου κατεστημένου και αυτό το δείξατε άλλη μια φορά φέτος δεχόμενοι από το μεγάλο αφεντικό Μαρινάκη να σας ελεήσει με δανεικούς μπας και σωθείτε.

Να σας θυμίσουμε την περίπτωση Φετφατζίδη που ακούστηκε για δανεικός στην ΑΕΚ και την καθολική άρνηση του ΑΕΚτζη που δεν δέχτηκε δανεικούς από το «αφεντικό» γιατί η φανέλα μας και η ιστορία μας είναι πολύ βαριά για τέτοιους συμβιβασμούς.

Να μιλήσουμε για το επικό διπλό στο Περιστέρι ; Η ανύπαρκτη ομαδούλα σας θα έκανε το πρώτο διπλό με δέκα παίχτες (που μεταξύ μας και 20 να ήταν δεν θα κέρδιζε ποτέ) αν δεν άνοιγαν οι «αντίπαλοι» τα πόδια ; Να σας επιβραβεύσουμε και για την 5αρα στον τρίτο Αστέρα που «αγωνίστηκε» χωρίς 8 βασικούς και κατεβασμένα βρακιά δίνοντας σας το δικαίωμα να βάλετε όσα γκολ είχατε βάλει στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Λέτε αυτά να τα κατάφερε ο Λάμπρος χωρίς την βοήθεια του «αφεντικού» ;

Σίγουρα όχι, τσιράκια της παράγκας.

Να μιλάτε για οπαδική επαναστατικότητα εσείς που επί χρόνια κάνετε περιουσίες εκμεταλλευόμενοι εμπορικά το σήμα της ομάδας σας ; Εσείς που ανοίγετε μπουτίκ και μπυραρίες ; Εσείς που οι άλλοι οπαδοί του Άρη αποκαλούν «Σούπερ-μάρκετ» ? …επηρεασμένοι μάλλον από αυτό που πρεσβεύει η δική σας ομάδα, την εβραϊκη κοινότητα της πόλης.

Εμείς, την παραμικρή νύξη πρώην προέδρου μας να μας κάνουν πλούσιους υπαλλήλους τους, την απορρίψαμε κατηγορηματικά. Αυτά από εμάς και η συνέχεια απο κοντά…

ΥΓ. Την Κυριακή να το παίξουμε στανταρ διπλό στην Ξάνθη? Εμείς λέμε σίγουρα ναι…

YΓ1. Προεγγραφές για νταβατζή νέας περιόδου άρχισαν για ομάδες τύπου αρης, λιβαδειά, βέροια και σια. Τρέχτε να προλάβετε!

YΓ2. Σας αφήσαμε στη κακομοιριά σας αρκετό καιρό είναι η αλήθεια…από τώρα λοιπόν τα ξεβρακώματα θα γίνουν ξανά ο εφιάλτης σας κάθε φορά που θα ξεμυτίζετε από την κωλογειτονιά σας!».

Η ανακοίνωση του Super 3, ήταν η εξής:

«Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ένα παραλήρημα-θλίψη-μνημόσυνο υπέρ της μελλοθάνατης και θλιβερής άεκ, μιας ομάδας συνοικιακής, που για να δώσει νόημα στην ύπαρξή της, καπηλεύτηκε την αιματηρή ιστορία του Πόντου και όλων των ξεριζωμένων. Μια ομάδα λοιπόν, κατεξοχήν συστημική, που είδε το χάρο με τα μάτια της και αντί να να δείξει υπερηφάνια και ντομπροσύνη (όπως δήθεν επιβάλλει η “επαναστατική?καταγωγή της ) αποφάσισε να γλύψει κατουρημένα σώβρακα και να κλαφτεί σαν πραγματική μυξοπαρθένα σε αυτούς, που υποτίθεται είναι οι εχθροί της… Ακούστε λοιπόν ανύπαρκτα και κατατρεγμένα χανούμια… Ποτέ δεν εκφράσατε ούτε τον Πόντο,ούτε τον ξεριζωμό, ούτε την προσφυγιά… Πάντα ήσασταν οι βολεμένοι,που σας πετούσαν ένα κόκκαλο και ορμούσατε σαν τα ξεληγωμένα πεκινουά… Για αυτό λοιπόν τώρα κάντε τουμπεκί, πάρτε τον κατήφορο, που σας αξίζει, και μην πιάνετε στο στόμα σας την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, που αυτά, που εσείς δεν αντέχετε ούτε σαν σκέψη, τα έζησε δύο φορές και είναι ακόμα εδώ ενωμένη και δυνατή και σας κάνει να βλέπετε και πάλι εφιάλτες…

Υ.Γ Ο τεράστιος Λαός του ΑΡΗ παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν στηπού να αλλοιώσει τα γεγονότα και να παίξει με το μέλλον της ομαδάρας μας…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα