Για πέντε χρόνια στη Λεωφόρο

Για πέντε χρόνια στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Για πέντε χρόνια στη Λεωφόρο

bet365

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την επιστροφή του στη Λεωφόρο και όπως ειπώθηκε στο Δ.Σ. της «Συμμαχίας», τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια το Τριφύλλι θα παίζει στο «Απ. Νικολαϊδης».

Το θέμα του νέου γηπέδου, αλλά και της επιστροφής στη Λεωφόρο συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Συμμαχίας» την Τετάρτη. Μάλιστα οι εκπρόσωποι των οργανωμένων ρώτησαν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο, για το θέμα και εκείνος απάντησε πως το γήπεδο στο Βοτανικό θα προχωρήσει μόνο αν βρεθεί χρηματοδότης, διαφορετικά ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παίζει στην Λεωφόρο.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπήκε στα πλέι οφ και δεν θα υπάρξουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η επιστροφή του Τριφυλλιού στη φυσική του έδρα πηγαίνει για τη νέα σεζόν και έτσι υπάρχει χρόνος να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα για να μπορέσει το γήπεδο της Λεωφόρου να γίνει λειτουργικό και να μπορεί να φιλοξενήσει ματς για το Europa League. Όλα αυτά συζητήθηκαν μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα ασχοληθούν άμεσα και με τα διαρκείας για να προσελκύσουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, καθώς έτσι θα ενισχυθεί και οικονομικά η ΠΑΕ.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα