Δυο... πονοκέφαλοι στη Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Δυο... πονοκέφαλοι στη Ξάνθη

bet365

Δυο είναι οι μοναδικοί... πονοκέφαλοι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει του αγώνα με τον Άρη και είναι οι τιμωρημένοι Λοντίγκιν, Μαρίν, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, έπειτα από το χθεσινό ρεπό. Στη σημερινή έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Έτσι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ως μοναδικούς... πονοκεφάλους τους Γιούρι Λοντίγκιν και Νικολά Μαρίν, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει κάρτες και τον δεύτερο να έχει αποβληθεί στο ματς με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, νευρομυϊκό συντονισμό και ασκήσεις κατοχής μπάλας. Τέλος, η Σκόντα ενημέρωσε με ανακοινώσεις της για την εθελοντική αιμοδοσία και για την πρόσβαση στο γήπεδο για τους κατόχυς καρτών-μελών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για την εθελοντική αιμοδοσία

Η Super League για μια ακόμα φορά αναλαμβάνει κοινωνικές πρωτοβουλίες, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της φίλαθλης κοινής γνώμης για την εθελοντική αιμοδοσία. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πράξη ευθύνης που μας αφορά όλους. Δίνοντας αίμα σώζονται ανθρώπινες ζωές. Στόχος της Super League είναι να συμβάλλει στην κινητοποίηση για το έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Τα συνεργεία αιμοδοσίας θα βρίσκονται στα γήπεδα από τις 3:00 μ.μ. έως και τις 6:00 μ.μ. και την 30ή αγωνιστική. Η πρωτοβουλία αυτή θα λάβει χώρα σε αίθουσα του αθλητικού κέντρου SKODA ΞΑΝΘΗ (δίπλα στο εκκλησάκι) και οι 50 πρώτοι θα πάρουν μία πρόσκληση δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

Για την πρόσβαση κατόχων καρτών-μελών στο γήπεδο

Υπενθυμίζεται πως πριν το εντός έδρας παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Άρη στο γήπεδο των Πηγαδίων, στα σημεία ελέγχου πριν το γήπεδο οι κάτοχοι καρτών – μελών θα πρέπει να επιδεικνύουν μαζί με την κάρτα μέλους και την αστυνομική τους ταυτότητα. Διαφορετικά δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα