Η επιστροφή και η ανάλυση

Η επιστροφή και η ανάλυση

Gazzetta team
Η επιστροφή και η ανάλυση

bet365

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την επιστροφή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ, για το καλό μομέντουμ της ομάδας στο ματς με τον Αστέρα κι εξηγεί το γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να δείξουν σεβασμό στην ΑΕΚ...

Ωραία λοιπόν… τώρα που γύρισε και ο Θόδωρος Ζαγοράκης στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορούμε να ηρεμήσουμε λίγο όλοι και να κοιτάξουμε το πώς θα μεγαλουργήσει αυτή η ομάδα και όχι το πώς θα αναδείξουμε το εγώ μας.

Ο Σαββίδης που έβαλε 25εκατ. ευρώ και θα βάλει άλλα πόσα, αποφάσισε να ρίξει στη μηχανή και τον Ζαγοράκη. Νομίζω πως ο ίδιος έχει την λογική του «όλοι οι καλοί χωράνε» και προφανώς κρίνει πως ο Ζαγοράκης ανήκει στους καλούς.

Το τι νομίζει ο καθένας άλλος περνάει σε δεύτερη μοίρα, για εμένα προσωπικά, μέχρι να ολοκληρωθεί το πλάνο του Σαββίδη. Αν για παράδειγμα οι φίλοι Ζαγοράκη και όχι ΠΑΟΚ, συνεχίσουν να προκαλούν με τις θέσεις τους και να δημιουργούν συγχύσεις ακόμη, που αφορούν άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ, τότε το πλάνο Σαββίδη θα έχει χάσει κομμάτι της δυναμικής του.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα