Μπουμσόνγκ: «Φεύγω...»

Μπουμσόνγκ: «Φεύγω...»

Gazzetta team
Μπουμσόνγκ: «Φεύγω...»

bet365

Το μέλλον του Μπουμσόνγκ δεν θα είναι στην Ελλάδα, με τον Γάλλο να μιλά για την κρίση στην χώρα μας, αλλά και τον Παναθηναϊκό!

«Το ποδόσφαιρο είναι η εικόνα της Ελλάδας, δεν έχει γλιτώσει... Υπάρχει μια βαθιά κρίση και το ποδόσφαιρο είναι... διέξοδος. Υπάρχει περισσότερη βία. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και η σέντρα άργησε λόγω επεισοδίων με την αστυνομία. Είναι μια μικρή αντανάκλαση της Ελληνικής κοινωνίας που υποφέρει. Ωστοσο, τώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της...» τόνισε ο Γάλλος αμυντικός σε συνέντευξή του στο RMC.

Κάνε εγγραφή στη vistabet και πάρε μπόνους 100%

Ο Μπουμσόνγκ θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως η κρίση έχει αφήσει απλήρωτους τους συμπαίκτες του, αλλά και τον ίδιο... «Τρία χρόνια πλέον στον Παναθηναϊκό και η αλλαγή εξαιτίας της κρίσης ριζική! Αδεια γραφεία, καταστήματα, πολλές διαδηλώσεις... Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν πληρωθεί για αρκετούς μήνες. Εγώ έφτασα κοντά στο να φύγω τον Ιανουάριο για οικονομικούς λόγους. Πιστεύω πως θα σπάσω το συμβόλαιό μου»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα