«Σημαντική νίκη για τη δεύτερη θέση»

«Σημαντική νίκη για τη δεύτερη θέση»

Gazzetta team
«Σημαντική νίκη για τη δεύτερη θέση»

bet365

Τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά κρατά ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και του Γλύκου: «Για να κερδίσει μια ομάδα χρειάζεται τύχη και ικανότητα. Την τύχη την είχαμε σε κάποιες περιπτώσεις, την ικανότητα την έδειξε ο Γλύκος σε κάποιες φάσεις που χρειάστηκε».

Για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Χρειαζόμαστε την παρουσία του κόσμου για να μας βοηθήσει. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Για την αφιέρωση στον Ιτάνζ: «Είχαμε κάτι ιδιαίτερο να μοιραστούμε. Μέσα στις προπονήσεις τον είχα νικήσει και μου είπε σήμερα να δοκιμάσω κάποια σουτ για να σκοράρω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα