«Manita» από Ατλέτικο

Γιώργος Καραμάνος
«Manita» από Ατλέτικο

bet365

Με πέντε τεμάχια φιλοδώρησαν οι Ροχιμπλάνκος την Γρανάδα και έκαναν ακόμα ένα τεράστιο βήμα για τη μαθηματική διασφάλιση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τελευταία φορά που η Ατλέτικο είχε βάλει πέντε γκολ στην έδρα της, ήταν πριν από οκτώ χρόνια. Υποδεχόμενη τη Γρανάδα έκανε πλάκα και για 16η φορά στην ιστορία της σκόραρε πέντε φορές, χωρίς μάλιστα να δεχτεί η ίδια τεμάχιο. Από το ξεκίνημα (4') φάνηκε το τι θα συμβεί, όταν ο Ντιέγκο Κόστα άνοιξε το σκορ. Τον ακολούθησε με δύο τέρματα ο Φαλκάο (27', 47') και στην επανάληψη ο Ραούλ Γκαρθία κατάφερε να πανηγυρίσει (63').

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος είχε σκοράρει και στο 15' γκολ που κακώς δεν μέτρησε, ενώ στο 57' σημάδεψε το δοκάρι. Τον διασυρμό της ομάδας του τέως κόουτς του Αρη, Λούκας Αλκαράθ ολοκλήρωσε ο Λουίς Φιλίπε (70') και άφησε τυς Ανδαλουσιανούς μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα