Δεύτερος με Ρομπέρ και Γλύκο! (vids)

Φώτης Καρακούσης
Δεύτερος με Ρομπέρ και Γλύκο! (vids)

bet365

Με τον Ρομπέρ να σκοράρει στο 50' και τον Γλύκο να είναι φύλακας άγγελος στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά με 1-0 και εξασφάλισε την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι πως πήγε στην Λιβαδειά έχοντας περισσότερο στο μυαλό του τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ήταν αδιάφορος, κάτι που φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Ρομπέρ και εξαιρετικό τον Γλύκο που έπιανε τα πάντα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Λεβαδειακού και να εξασφαλίσει την η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας εκτός από το γκολ είχε και από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες, ενώ οι γηπεδούχοι παρότι αδιάφοροι όχι απλά τα έδωσαν όλα, αλλά αν δεν έβρισκαν απέναντί τους τον Γλύκο που αντικατέστησε τον Ιτάνζ, θα μπορούσαν να πάρουν το λιγότερο την ισοπαλία.

Δύο δοκάρια στο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος είχε γρήγορο ρυθμό και φάσεις με τις κυριότερες να είναι τα δύο δοκάρια. Αρχικά αυτό του Ρόμπερ στο 12' για τους φιλοξενούμενους και αυτό του Ρομέου στο 26'. Στο υπόλοιπο διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, μετά το καλύτερο ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Καμαρά άλλαξε το ματς...

Βλέποντας στο πρώτο μέρος πως μετά τα 15 λεπτά η ομάδα του δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά, ο Γιώργος Δώνης έβαλε μέσα τον Καμαρά, ο οποίος μπήκε φουριόζος και ανέβασε την ομάδα του. Αρχικά στο 47' έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στην επανάληψη και τρία λεπτά αργότερα έφτιαξε το μοναδικό γκολ. Συγκεκριμένα ελίχθηκε από δεξιά, σέντραρε στον Ρομπέρ που με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά μίλησε ο Γλύκος

Από εκείνο το λεπτό και μέχρι το τέλος του αγώνα μίλησε ο Γλύκος. Ο νεαρός τερματοφύλακας κατέβασε τα ρολά κρατώντας το πολύτιμο μηδέν για την ομάδα του. Μάλιστα τρεις φορές νίκησε τον Πόι, που ότι και να έκανε δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να φέρει τουλάχιστον το ματς στα ίσια.

MAN OF THE MATCH: Με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν και βοήθησε τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη. Για την απόδοσή του αυτή ο Παναγιώτης Γλύκος ήταν με διαφορά μάλιστα ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μπορεί να προσπάθησε, αλλά αν σε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες δεν μπορείς να σκοράρεις, ε είσαι ο αδύναμος κρίκος και ο Πόι σήμερα τα έκανε όλα εκτός από το να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Οι Ρομπέρ και Καμαρά στάθηκαν και με το παραπάνω στο ύψος τους. Ο πρώτος πέτυχε το μοναδικό γκολ και ο δεύτερος μπήκε και ανέβασε την ομάδα του βγάζοντας και ασίστ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Εύκολο απόγευμα για τον Καλογερόπουλο, ο οποίος δεν είχε καμία δύσκολη φάση στο ματς.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη και την πήρε, παρότι κατέβηκε να παίξει με πολλές αλλαγές. Για να τα καταφέρει χρειάστηκαν τρία πράγματα. Αρχικά να κρατήσει το μηδέν ο Γλύκος, εν συνεχεία να σκοράρει ο Ρομπέρ και τρίτο να μπει ο Καμαρά και να ανεβάσει την ομάδα του.


Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Χοσέμι, Ζησόπουλος, Μανωλάς (78' Κουτσόπουλος), Νικολακάκης, Ρομέου (84' Μαχαίρας), Γεωργίου, Κόρμπος, Καγιεχόν (66' Μπουμάλ), Ροτζέριο, Πόι


ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Σίλντενφελντ, Ιντζίδης, Ετo, Κωνσταντινίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (62' Λόρενς), Ρoμπέρ, Κάτσε (46' Καμαρά), Αθανασιάδης (62' Σαλπιγγίδης), Κίτσιου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα