Ήττα Φωστήρα από Ερμιονίδα

Gazzetta team
Ήττα Φωστήρα από Ερμιονίδα

bet365

Με 2-1 ηττήθηκε ο Φωστήρας από την Ένωση Ερμιονίδας σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο "Σπύρος Γιαλαμπίδης."

Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη δεν ικανοποιησε με την απόδοση του κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα των ««κιτρινόμαυρων από την ομάδα της Αργολίδας και πρωταθλήτρια του 7ου ομίλου του Περιφερειακού. Το γκολ της ομάδας του Ταύρου πέτυχε ο Τσώνης, ενώ αυτά για λογαριασμό των νικητών οι Στάϊκός και Σαμαράς.

Ο Θύμιος Γεωργούλη παρέταξε τον «Φονέα» με τους: Μπότο, Ζαχαρόπουλο, Πεταυράκη, Μπούκουρη, Τσώνη, Μπούμπα, Τσαγκαράκη, Δωροβίνη, Στάμο, Βαβάτσικο και Κάμπα, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Καλδέλης, Τσούκης, Κόπελας, Μπράχο, Μπαμπούνης, Βλάχος Γ., Πάλλας, Σαμπράκος, Καλλέργης, Παραράς και Κούτρος.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Δημήτρης Σπανός χρησιμοποίησε τους: Πονηρό, Παπανικολάου, Σαμαρά, Τζιέρη Α., Τσώνη, Κιοσσέ, Δήμα, Σταϊκο, Συμελίδη, Μιχαλάκη και Σχινά. Στην επανάληψη για λογαριασμό της ομάδας της Αργολίδας έπαιξαν οι: Γκιόκας, Μουκίδης, Κάλφας, Μακρίδης, Κρητικός, Δημαράκης Β., Λόνι, Λαζάρου, Διαμαντής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα