Τα τελευταία 82 εισιτήρια!
Η τελευταία ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού να προμηθευτούν τα εναπομείναντα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι την Κυριακή. Από την πειραϊκή ΠΑΕ ανακοινώθηκε πως εκείνη την ημέρα θα διατεθούν τα τελευταία 82 εισιτήρια διαφόρων τιμών για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 έως την εξάντληση τους.
Επίσης υπάρχει παράκληση προς τους γονείς να μην φέρουν παιδιά μαζί τους για την ασφάλεια τους επειδή το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς του. Διευκρινίζεται ακόμως ότι καλό είναι για την προτασία των φιλάθλων να αγοράζουν εισιτήρια μόνο από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
