«Τριάρα» στο ντέρμπι των Νέων! (vids)
Μια μέρα πριν το «αιώνιο» ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού έδωσαν μια πρώτη και μεγάλη χαρά στους οπαδούς της ομάδας τους, οι οποίοι και τους αποθέωσαν όσο περισσότερο μπορούσαν! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Λυκογιάννη να πετυχαίνει δύο γκολ (5', 78') και τον Ρουγκάλα ένα (50'). Το πρώτο γκολ προήλθε από ωραία βαθιά μπαλιά του Γκίνο προς τον Λυκογιάννη που βγήκε από θέση αριστερά και με σουτ άνοιξε το σκορ.
Στο τέρμα του Ρουγκάλα μετά από κόντρες, συνεχή σουτ και χαρακτηριστική αδράνεια τριών παικτών του Παναθηναϊκού η μπάλα πήγε στον Ρουγκάλα που δεν... χαρίστηκε στον αντίπαλο πορτιέρε για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από ωραίο σουτ από πλάγια θέση του Λυκογιάννη. Οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, είχαν ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στο τελικό σκορ, ωστόσο ήταν και άτυχοι και άστοχοι στην τελική τους προσπάθεια στις φάσεις που δημιούργησαν.
Ο Μ. Σιώπης είχε δοκάρι με σουτ του στο 17ο λεπτό, ενώ υπήρχαν και χαμένα τετ-α-τετ με τους Λυκογιάννη (δύο), Παπασσάβα και Βέργο (δύο) καθώς και άλλες φάσεις για γκολ. Ο τελευταίος μάλιστα έχασε ένα σουτ σε κενή εστία! Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα στον άξονα και παρουσίασε σοβαρά αμυντικά κενά (ειδικά η αριστερή του πλευρά που δέχθηκε μεγάλη πίεση και ενώ έβγαιναν από εκεί δύο και τρεις παίκτες, όπως ο Δ. Σιώπης και ο Ιωαννίδης), γεγονός που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Σκόρερ: 5', 78' Λυκογιάννης, 50' Ρουγκάλας
Διαιτητής: Αν. Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ν. Χαρίτος, Π. Χριστοδούλου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Ηλ. Μαζαράκος (Άρτας)
Κίτρινες: - / Αναστασόπουλος, Θαναηλάκης, Κουσίδης
Κόκκινες: - / -
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
