Βοτανικός σε τιμή... ευκαιρίας
Ως και 50% χαμηλότερο μπορεί να είναι το κόστος για την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό, γεγονός που κάνει το σχέδιο αρκετά πιο ελκυστικό για τους πιθανούς υποψήφιους επενδυτές. Αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων στην αφαίρεση 1.850 θέσεων πάρκινγκ του μίνι εμπορικού κέντρου, στην πτώση του ΦΠΑ, αλλά και σε αυτή των τιμών, σύμφωνα με την «Live Sport».
Θα πρέπει να σημειωθεί από εκεί και πέρα πως το εμπορικό του ομίλου Βωβού είναι ουσιαστικά υποθηκευμένο στις τράπεζες, κάτι που σημαίνει πως οι επίδοξοι επενδυτές θα πρέπει πλέον να απευθυνθούν σε αυτές, εφόσον θελήσουν να αναλάβουν την κατασκευή του έργου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
