Αναβολή Δ.Σ. λόγω... Ολυμπιακού

Αναβολή Δ.Σ. λόγω... Ολυμπιακού

Αναβολή Δ.Σ. λόγω... Ολυμπιακού

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σε αναβολή του διοικητικού συμβουλίου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος και ο λόγος ήταν το... κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χθες ήταν προγραμματισμένο Δ.Σ. στη «Συμμαχία», ωστόσο τα μέλη της ενημερώθηκαν από τη γραμματεία ότι υπήρξε αναβολή, έπειτα από σχετική επιθυμία του προέδρου του Τριφυλλιού. Ο λόγος είναι ότι ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» δεν ήθελε να διαρρεύσουν πιθανώς πράγματα, τα οποία μπορεί να διατάρασσαν το κλίμα στην ομάδα και να αποπροσανατόλιζαν τους παίκτες του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τη «Sportday». Σε ό,τι αφορά τη διοικούσα επιτροπή, συνεδρίασε μόλις 15 λεπτά το πρωί της Παρασκευής, ωστόσο δεν ειπώθηκε τίποτα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μεταφέρει τις εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα