Με δυο απουσίες στο Ηράκλειο

Με δυο απουσίες στο Ηράκλειο

Νίκος Τσιώκος
Με δυο απουσίες στο Ηράκλειο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με δυο απουσίες θα πάει στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει από σήμερα την αποστολή και να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Ιγκλέσιας, Ταυλαρίδη.

Την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη συνέχισε σήμερα ο Ατρόμητος. Με το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών δεν έχει... πονοκεφάλους από τραυματισμούς και δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Ιγκλέσιας και Ταυλαρίδη.

Η νίκη του Ατρόμητου στην έδρα του ΟΦΗ πληρώνει 5.50 στη novibet

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Παράσχου είναι οι Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καραγκούνης Μπάλλας, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Κούτσι, Νάστος, Ουντόζι, Καλλέργης.

Η προετοιμασία της ομάδας των δυτικών προαστίων θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι με χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα στις εγκαταστάσεις, με την αποστολή να αναχωρεί αμέσως μετά για το Ηράκλειο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα