Δυο μήνες εκτός ο Τσαμουρλίδης

Δυο μήνες εκτός ο Τσαμουρλίδης

Νίκος Τσιώκος
Δυο μήνες εκτός ο Τσαμουρλίδης

bet365

Ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και αυτή έδειξε ότι έχει οστικό οίδημα στο χειρουργημένο γόνατο, θλάση και χονδροπάθεια, ώστε να μείνει εκτός για περίπου δυο μήνες ακόμα.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη, ο οποίος σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν ότι ο παίκτης έχει οστικό οίδημα στο χειρουργημένο γόνατο, θλάση δευτέρου βαθμού ιγνυακού τένοτος και χονδροπάθεια στο γόνατο.

Έτσι, από τον γιατρό του Πανιωνίου, Χρήστο Δάρα, και το υπόλοιπο ιατρικό τιμ εκτιμάται ότι θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση σε δυο περίπου μήνες, ενώ του συστάθηκε να απέχει απ' τις προπονήσεις.

Έτοιμος με Ολυμπιακό ο Καμπάνταης

Από εκεί και πέρα, ο Λεωνίδας Καμπάνταης θα προλάβει, όπως όλα δείχνουν το φινάλε της σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ο φορ των «κυανέρυθρων» υποβλήθηκε σε υπέρηχο και ο κ. Δάρας άναψε το «πράσινο φως», ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος για το ματς με τους Πειραιώτες.

 

Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίστηκε σήμερα με μια προπόνηση στο Κορωπί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κατοχή μπάλας και τελειώματα φάσεων. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Νέας Σμύρνης θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με νέα προπόνηση στο «Απήλιον», με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Μειωμένες τιμές με Ξάνθη

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι στο ματς με τη Ξάνθη θα ισχύουν οι μειωμένες τιμές στα εισιτήρια, που θα κυμαίνονται από 5 έως 50 ευρώ, ενώ για τους φιλάθλους της Ξάνθης θα τεθεί σε διάθεση η Θύρα 8, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Ξάνθη, θα ισχύσουν οι μειωμένες τιμές εισιτηρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, τα εισιτήρια στις θύρες 1, 2 και 3 κοστίζουν 5 ευρώ. (Τα εισιτήρια της Θύρας 3 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα).

Στις θύρες 4 και 7 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ).

Στις θύρες 5-6 Α και Γ 25 ευρώ (παιδικό 10 ευρώ).

Στις θύρες 5-6 Β 30 ευρώ (παιδικό 15 ευρώ).

Στα VVIP 50 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται την Κυριακή, ημέρα του αγώνα τόσο από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, από τις 10:00, όσο και από το εκδοτήριο της Σοφούλη από τις 11:00 και μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης (19:30).

Για τους μεμονωμένους οπαδούς της Ξάνθης, θα υπάρχουν εισιτήρια στην Θύρα 8 (τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ) και θα πωλούνται στο εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα