«Οι βλάκες από το Ντόρτμουντ...»

Θάνος Σαρρής
«Οι βλάκες από το Ντόρτμουντ...»

bet365

Απίστευτο... fail από έναν 56χρονο οπαδό της Ντόρτμουντ και της κόρης του, οι οποίοι έφυγαν από το γήπεδο πριν τελειώσει το ματς και έχασαν το μεγάλο γκολ της νίκης!

Είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε κόσμο να φεύγει από το γήπεδο πριν το σφύριγμα της λήξης. Άλλοι για να μην... κολλήσουν στην κίνηση, άλλοι γιατί πιστεύουν ότι το ματς έχει κριθεί. Ο Ούντο Νέμπε και η 25χρονη κόρη του όμως το παράκαναν! Με το ματσάκι στο 1-2 και την Ντόρτμουντ να ψάχνει το μεγάλο κόλπο, σηκώθηκαν και έφυγαν! Έχασαν έτσι το γκολ του Ρόις που έφρε την ισοφάριση και την πρόκριση με τον Φελίπε Σαντάνα!

«Δεν ξέρω γιατί το κάναμε. Ήταν η μεγαλύτερη χαζομάρα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου», τόνισε ο Νέμπε στη Bild, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε μαζί με την Κορίνα με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις! Πάντως, η φωτογραφία τους κυκλοφορεί στι διαδίκτυο με τίτλο «οι βλάκες από το Ντόρτμουντ»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα