«Θα διάλεγα το Τσάμπιονς Λιγκ»

Gazzetta team
«Θα διάλεγα το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα, για το στόχο του Κυπέλλου και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκαθάρισε ότι ο Αστέρας δεν έχει υποχρέωση σε κανέναν και θα παλέψει και τα δυο ματς που απομένουν.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στον NovaΣπορ FM και εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στο να παραμείνει στους Αρκάδες, ενώ ξεκαθάρισε οτι η ομάδα του θα παλέψει και τα δυο ματς που απομένουν.

Αναλυτικά μίλησε:
Για την ανανέωση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Υπήρχαν δύο σοβαροί λόγοι που έπρεπε να παραμείνω στον Αστέρα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρό μας, είναι ευλογία να είναι κάποιος στον Αστέρα. Έχουν τα πάντα λυμένα τα αφεντικά εδώ. Το άλλο είναι ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Είναι εγγύηση για να προχωρήσει. Θα ήταν πολύ μεγάλο το άγχος για τους παίκτες και τον κόσμο να ξέρουν ότι ο προπονητής, μετά τα πλέι οφ μπορεί να πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Όλα αυτά με έκαναν να πάρω την απόφαση που πήρα».
Για το ποιος είναι ο στόχος, Κύπελλο ή Τσάμπιονς Λιγκ: «Σαν επαγγελματίας θα ήθελα το καλύτερο για την ομάδα. Τα προκριματικά θα ήταν εξαιρετικό. Θα γράψεις μια ιστορία που μπορεί να μην ξανάρθει. Το Κύπελλο είναι κάτι που θα ξανάρθει. Αν υπήρχε ζυγαριά, θα διάλεγα Τσάμπιονς Λιγκ».
Αν προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη των πλέι οφ: «Μας στεναχώρησε που πέσαμε από τη δεύτερη θέση. Δεν αισθανθήκαμε καλά που τη χάσαμε την θέση. Με τον Άρη παίζει ο Αστέρας που δεν έχει υποχρέωση σε κανέναν. Θα παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια. Οι δύο πόντοι δεν παίζουν σημαντικό ρόλο. Τα μεταξύ μας παιχνίδια θα σημαίνουν πολλά. Θέλω να πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε μαζί με τον ΠΑΟΚ».
Αν βρίσκεται σε περίοδο κάμψης ο Αστέρας: «Δεν υπάρχει κόπωση, προσέξαμε πολύ. Υπάρχει πνευματική κόπωση. Ξεκινήσαμε από τον Ιούλιο. Μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου υπήρξε μία μικρή χαλάρωση. Έρχονται τα πλέι οφ, δώσαμε άδεια να πάνε οι παίκτες στις πατρίδες τους και χάθηκε λίγο ο ρυθμός. Όμως και στα δύο ημίχρονα με την Ξάνθη, δεν είχαμε ξανά ποτέ τόση πίεση και τόσο πολύ την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα