«Δένουν» τον Χριστόπουλο!

Gazzetta team
«Δένουν» τον Χριστόπουλο!

bet365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει κάνει όλα τα Γιάννενα να... πίνουν νερό στο όνομά του και ο Γιώργος Χριστοβασίλης ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στον ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ θέλει μια νίκη για να κλειδώσει την Ευρώπη, ανεξαρτήτως υπολοίπων αποτελεσμάτων και να γράψει ιστορία και φυσικά άπαντες αναγνωρίζουν ότι... πρωτομάστορας στην επιτυχία είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο κόσμος τον αποθεώνει, οι παίκτες είναι στο πλευρό του και φυσικά η διοίκηση ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο ίδιος είχε τονίσει ότι θα φύγει μόνο όταν θέλουν να τον διώξουν και τις τελευταίες μέρες τονίζει ότι εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Χριστοβασίλης από την πλευρά του θέλει να πάει η ομάδα στην Ευρώπη με τον ελπιδοφόρο προπονητή και αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας είναι πιθανόν να επιδιώξει να κλείσει το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι πλευρές είναι θετικές στην παραμονή, παρά τις σειρήνες από άλλες ομάδες που ηχούν στα αυτιά του Χριστόπουλου...
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα