«Υπερήφανοι για την προσπάθεια»

Gazzetta team
«Υπερήφανοι για την προσπάθεια»

bet365

Ευχαριστήρια ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όσους στάθηκαν στο πλευρό του Εθνικού Μελιγαλά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε εξέδωσε η διοίκηση του μεσσηνιακού συλλόγου.

Στην ανακοίνωση του ο σύλλογος της Πελοποννήσου αναφέρει πως θα συνεχίσει την προσπάθεια του, προκειμένου να επιτυχεί τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια. Είμαστε πορωμένοι για να πετύχουμε το στόχο. Θα πάμε Γ' Εθνική γιατί μπορούμε και το αξίζουμε! Με την ανακοίνωση αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, τους παίκτες μας, τους προπονητές μας, τα μέλη του συλλόγου για την οικονομική τους ενίσχυση, τους χορηγούς μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο χορηγό μας κ. Γιαννόπουλο Γιώργο και την εταιρία του 'Famiglia' που μας στήριξε από την αρχή στην προσπάθειά μας αυτή. Όλοι στην διοίκηση συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο να έχουμε την ομάδα μας σύντομα στην Γ' εθνική. Πολλά μπράβο στον κόσμο μας και στηρίζουμε την δημιουργία του συνδέσμου φιλάθλων μας 'Pitbull club Εθνικός Μελιγαλά' και τους υποσχόμαστε πολλές ωραίες στιγμές στο άμεσο μέλλον''.

 

Τελευταία Νέα