Γκόφας ο εκλεκτός

Gazzetta team
Γκόφας ο εκλεκτός

bet365

Ο Μίλτος Γκόφας αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης του Βύζαντα και από τη Δευτέρα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας των Μεγάρων και ταυτόχρονα ο αντικαταστάτης του Ηλία Φυντάνη.

Ο 56χρόνος τεχνικός με θητεία σε ομάδες της Football League 2 (Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ) είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Δυτικής Αττικής. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι Μεγαρείς είναι η πρώτη ομάδα της Football League την οποία και αναλαμβάνει.

Ο πρώην προπονητής του Πανηλειακού που ήταν και η τελευταία ομάδα του είχε τηνν πρώτη του Δευτέρα με το ποδοσφαρικό τμήμα προκειμένου να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Πιερικό. Να σημειωθεί πως εκτός από τον σγυγκεκριμένο προπονητή οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» είχαν καταθέσει προτάσεις τόσο στον Στάθη Σταθόπουλο όσο και στον Γιώργο Βαζάκα οι περιπτώσεις των οποίων δεν προχώρησαν λόγω της αρνησής του να αναλάβουν εξαιτίας του θολού τοπίου που επικρατεί στα οικονομικά του συλλόγου.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπήρξαν με την Τετάρτη να χαρακτηρίζεται ως η πιο κρίσιμη μέρα για την επιβίωση της ομάδας των Μεγάρων.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά Αρναρέλης και Ταμπάκης θα δώσουν κανονικά το παρών στο παιχνίδι με τους «μελανόλευκους» καθώς αμφότεροι εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα