«Φτιάχνουν κλίμα οι φίλοι της Παράγκας»

«Φτιάχνουν κλίμα οι φίλοι της Παράγκας»

Gazzetta team
«Φτιάχνουν κλίμα οι φίλοι της Παράγκας»

bet365

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντούν σε δημοσίευμα που ήθελε την πράσινη «ΠΑΕ» να ψάχνει 15εκ. ευρώ για εγγυητική στην ΕΠΟ, ώστε να πάρει την αδειοδότηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πρόβλημα για την αδειοδότηση του, καθώς αναζητά 15εκ. ευρώ με την μορφή εγγυητικής επιστολής. Πάντως, στο «πράσινο στρατόπεδο» ήταν ξεκάθαροι, καθώς ο φάκελος έχει σταλεί στην ομοσπονδία και δεν υπάρχει καμία μη ρυθμισμένη λεπτομέρεια.

«Όλα αυτά που κάνουν διάφορα στελέχη της ΕΠΟ αφορoύν στο χτίσιμο κλίματος από τον Ολυμπιακό και τους φίλους τους στην παράγκα, εν’ όψει του ντέρμπι της Κυριακής και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα» τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα