«Μακάρι να μην έπαιζε την παραμονή του»

Απόστολος Παγώνης
«Μακάρι να μην έπαιζε την παραμονή του»

bet365

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, μίλησε για τις τελευταίες συνεχόμενες ήττες, για το παιχνίδι με τον Άρη που είναι ιδιαίτερο, αλλά και για τους στόχους που έχουν οι Αρκάδες.

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» αρχικά αναφέρθηκε στην ανανέωση τού συμβολαίου του με τον σύλλογο της Αρκαδίας: «Επειδή υπήρχε κι αρκετός χρόνος μέχρι τα πλέι οφ, εμφανίστηκε μια αβεβαιότητα εν όψει αυτών των αγώνων. Ήταν αδιανόητο να συμφωνήσω με άλλη ομάδα και να πάω μετά να παίξω στα ημιτελικά τού κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ή στα πλέι οφ».

Για τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του, σχολίασε: «Κάναμε δύο ήττες εναντίον των Πανιωνίου και Ξάνθης, που ήταν πέρα για πέρα άδικες. Ιδιαίτερα στον αγώνα με την Ξάνθη το αποτέλεσμα είχε να κάνει με την μπάλα, με την ρέντα. Μας πόνεσε πολύ γιατί χάσαμε μετά από καιρό την 2η θέση του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για την ιδιομορφία της προσεχούς αναμέτρησης με τον Άρη, ο Σάκης Τσιώλης απάντησε με παράδειγμα: «Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την Λάρισα. Εγώ ήμουν προπονητής τού Ολυμπιακού Βόλου και με τη νίκη στη Λάρισα, που είναι η δεύτερη πατρίδα μου, ουσιαστικά έπεσε η Λάρισα. Επομένως έχω βιώσει ξανά τέτοια εμπειρία. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτό το παιχνίδι. Θα ευχόμουν να μην έπαιζε ο Άρης σε αυτό το ματς την επιβίωσή του, όμως εμείς πρέπει να αντέξουμε και να προχωρήσουμε».

Για τους στόχους της ομάδας του, είπε μεταξύ άλλων: «Εμείς θέλουμε να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου και μέσω των πλέι οφ να πάρουμε την καλύτερη θέση. Εχουμε καλή ομάδα και το αποδείξαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα