Τέλος ο Γιάνεφ από Παναιτωλικό

Τέλος ο Γιάνεφ από Παναιτωλικό

Τέλος ο Γιάνεφ από Παναιτωλικό

Παρελθόν από τις τάξεις του Παναιτωλικού αποτελεί  ο Κρίστο Γιάνεφ. Επέμβαση καθαρισμού  στο μάτι για Μπακάκη.

Ο Βούλγαρος μέσος έλυσε τη συνεργασία του με τα «καναρίνια» και τυπικά τη Δευτέρα  μιας και εδώ καιρό βρισκόταν εκτός πλάνων της διοίκησης . Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως το θέμα σχετικά με την αποδέσμευση του παίκτη είχε κολλήσει στην αποζημίωση που θα έπαιρνε με την χρυσή τομή να βρίσκεται και οι δύο πλευρές να υπογράφουν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Στα αγωνιστικά σε επέμβαση καθαρισμού υποβλήθηκε ο παίκτης της ομάδας του Αγρινίου Μιχάλης Μπακάκης μετά τον τραυματισμό που είχε στο μάτι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Η εν λόγω επέμβαση αναμένεται να αφήσει εκτός για τρεις εβδομάδες τον παίκτη του στερεοελλαδίτικου συγκροτήματος με τον Μάκη Χάβο να στερείται τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια με Εθνικό Γαζώρου και Θρασύβουλο εκτός  και Παναχαϊκή εντός.

Τέλος ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στο κλίμα του νικηφόρου εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Παναιτωλικού Guerreros: «Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έκανε το καθήκον του και πήρε ακόμη μια νίκη.
Τίποτα δεν έχει τελείωσει ακόμη αυτοσυγκράτηση και προσήλωση στο στόχο της ανόδου.
Επόμενο ματς τη Τετάρτη με τον Εθν.Γαζώρου.
Μετά από καιρό βρέθηκαμε και οι Guerreros στο Κλουβί σε έναν αγώνα εντός έδρας και με χαρά διαπιστώσαμε οτι το γήπεδο και ο κόσμος θυμίζει παλιές καλές εποχές που το κύριο χαρακτηριστικό ήταν το πάθος του κόσμου για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσα μέλη μας μπόρεσαν (σε αυτές τις δύσκολες και βάρβαρες οικονομικές συνθήκες για την ελληνική κοινωνία) να έρθουν στο ΑΓΡΙΝΙΟ με το πούλμαν. Συνεχίζουμε δυνατά και περήφανα να κρατάμε την κυανοκίτρινη σημαία ψηλά στην ΑΘΗΝΑ.

Υ.Γ.1 Απορία μας προκάλεσε όταν αστυνομικές δυνάμεις παρατάχθηκαν μπροστά από τους Guerreros στην ανάπαυλα του παιχνιδιού.Πρέπει να είναι απίστευτα γραφικός όποιος επικεφαλής έδωσε τέτοια εντολή.

Υ.Γ.2 ΑΝΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ !!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - 100% GUERREROS ATHENS»
 

Best of internet