Ράγιος: «Δε θα παραδοθούμε»
Ο Αστέρας έμεινε στην τρίτη θέση, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τη Ξάνθη, όμως οι Αρκάδες δε σκοπεύουν να παραδοθούν, όπως έγραψε ο Ρούμπεν Ράγιος στη σελίδα του στο facebook.
Αναλυτικά, τα όσα έγραψε ο Ισπανός:
«ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ
H oμάδα έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή την φορά απέναντι στην Ξάνθη στην έδρα μας, χωρίς να πετύχει γκολ. Ο αντίπαλος ήταν κλεισμένος πίσω, παίζοντας με το υπέρ του σκορ.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι οι ευκαιρίες που χάσαμε έπαιξαν ρόλο. Η Ξάνθη πήρε μια νίκη σε ένα από τα πιο σκληρά γήπεδα του πρωταθλήματος.
Στο τέλος της αναμέτρησης, πήρα δύο κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστώ στην επόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
