«Δέχτηκα ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκη»

Gazzetta team
«Δέχτηκα ρατσιστική επίθεση στο Καραϊσκάκη»

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε στο ανδρικό περιοδικό «Esquire» για την ζωή του στην Ελλάδα και επισήμανε πως είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση στο «Καραϊσκάκης» και στον Βόλο.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στο περιοδικό για όσα πέρασε στην χώρα μας και παρότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση σε δύο γήπεδα, δεν θεωρεί πως οι Έλληνες είναι ρατσιστές: «Εχω δεχθεί ρατσιστική επίθεση στην Ελλάδα». Δεν είναι ρατσιστές οι Ελληνες! Βλάκες υπάρχουν παντού. Στην Ελλάδα δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με εξαίρεση κάποια πράγματα που είχα ακούσει στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν πιστεύω όμως ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Νομίζω ότι αυτό αποδεικνύεται και από την αγάπη και το σεβασμό που μου δείχνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, ακόμα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού», είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Εγγύηση καλύτερων αποδόσεων στη novibet

Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού στάθηκε και στους οπαδούς της Λάτσιο, τους οποίους δεν θεωρεί ρατσιστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα