«Νωρίς για να αποφασίσω»

Gazzetta team
«Νωρίς για να αποφασίσω»

bet365

Κρούση στον πρώην τεχνικό του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργο Βαζάκα έκανε ο πρόεδρος των Τρικάλων Χρήστος Ζαχόπουλος προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών.

Ο Γρεβενιώτης τεχνικός που έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο των «κυανέρυθρων» τόσο στη Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2009-2010 όσο και στη Β΄Εθνική της περιόδου 2010-2011 δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στους Θεσσαλούς τονίζοντας ωστόσο ότι είναι πολύ νωρίς για να πάρει την οριστική του απόφαση: ''Είναι αλήθεια πως είχα συνάντηση με τον πρόεδρο. Είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσω! Θα περιμένω να περάσει ο μήνας και μετά... βλέπουμε! Έχω πρόταση από ομάδα της football league, στο προσκήνιο υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να αναλάβω ομάδα σούπερ λίγκας, όμως έχουμε δρόμο μπροστά μας''.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε πως η ομάδα των Τρικάλων είναι η μοναδική ομάδα Γ΄ Εθνικής την οποία θα αναλάμβανε: ''Γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα είναι η... αδυναμία μου! Είναι η μοναδική ομάδα για την οποία θα πήγαινα Γ' Εθνική αυτή τη στιγμή''.

 

Τελευταία Νέα