Νέα κρούση Σαββίδη σε «Ζαγόρ»

Νέα κρούση Σαββίδη σε «Ζαγόρ»

Gazzetta team
Νέα κρούση Σαββίδη σε «Ζαγόρ»

bet365

Συνεχείς πιέσεις από τον Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Θοδωρής Ζαγκοράκης, με την τελευταία κρούση να αφορά μόνο σε επαγγελματική τους συνεργασία.

Ο πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά είναι κάθετα αρνητικό στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα κοινά της αγαπημένης του ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πλησιάσει αρκετές φορές τον «Ζαγόρ» για να γυρίσει στην ΠΑΕ, εκείνος όμως μόνο θετικά δεν βλέπει τη συγκεκριμένη προοπτική, έπειτα από όσα είχαν συμβεί μετά την αποχώρησή του.

Η τελευταία πάντως κρούση που δέχτηκε ο παλαίμαχος άσος από τον ομογενή επιχειρηματία, δεν αφορούσε στον ΠΑΟΚ, αλλά σε μία προσωπική τους συνεργασία σύμφωνα με την «Sportday». Συγκεκριμένα σχετιζόταν με άλλες επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου των «ασπρόμαυρων», χωρίς να έχει άμεση ενασχόληση με την ΠΑΕ ο Ζαγοράκης.

Την ίδια στιγμή ο «Ζαγόρ» φέρεται να έχει δεχτεί και πρόταση από την ΕΠΟ, ώστε να αναλάβει ένα νέο ρόλο στην ομοσπονδία για την ανάπτυξη και τις δημόσιες σχέσεις των εθνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα