Πέντε αγωνιστικές στον Κατίδη!

Πέντε αγωνιστικές στον Κατίδη!

Gazzetta team
Πέντε αγωνιστικές στον Κατίδη!

bet365

Ο Γιώργος Κατίδης τιμωρήθηκε με πεντε αγωνιστικές για τον ναζιστικό χαιρετισμό του από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την ΑΕΚ να απαλλάσεται από οποιαδήποτε ευθύνη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης τιμωρήθηκε με την μεγαλύτερη δυνατή ποινή που προβλέπει ο κανονισμός, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ του επέβαλε τιμωρία πέντε αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα της χώρας, καθώς και χίλια ευρώ πρόστιμο. Όπως αναμενόταν, η ΑΕΚ απαλλάχθηκε και δεν της επιβλήθηκε καμία ποινή. Επί της ουσίας για τον παίκτη δεν αλλάζει κάτι, καθώς έχει τεθεί ούτως ή άλλως εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα αποφασιστεί το τι θα γίνει με την περίπτωσή του, ενώ έχει αποκλειστεί δια βίου και από τις Εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ
Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα