Νέα διοίκηση στον Άρη

Νέα διοίκηση στον Άρη

Gazzetta team
Νέα διοίκηση στον Άρη

bet365

Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση για νέα προσωρινή διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Αρη και το νέο συμβούλιο θα απαρτίζεται από εφτά μέλη.

Πριν από λίγο το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της Κοινωνίας Μελών του Άρη ώστε να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ και έτσι ο Λάμπρος Σκόρδας επιστρέφει και επίσημα στα διοικητικά της ομάδας.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση ΚΜΑ και Ερασιτέχνη Άρη για ανάκληση εμπιστοσύνης της προηγούμενες προσωρινής διοίκησης και ορισμού νέας. Σε αυτήν ο Λάμπρος Σκόρδας επανέρχεται στο διοικητικό προσκήνιο έχοντας μαζί του τους κ.κ. Βογιατζή, Βασβάνη, Τσιόνκη και Ανδρέαδη ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Τα επτά μέλη που απαρτίζουν το νέο συμβούλιο είναι οι Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης, Γεωργιάδης και Παυλόπουλος. Η διοίκηση θα οδηγήσει την ΚΜΑ σε Γενική Συνέλευση και εκλογές στα τέλη Απρίλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα