Προφυλάσσονται Αβραάμ και Μανιάτης

Δημήτρης Τομαράς
Προφυλάσσονται Αβραάμ και Μανιάτης

bet365

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθούν μένοντας εκτός από το ματς με τον Πλατανιά ελέω των τραυματισμών τους.

Και των δύο οι τραυματισμοί δεν εμπνέουν ανησυχία. Όμως υπάρχει η σκέψη επειδή του Αβραάμ οι ενοχλήσεις είναι στο εγχειρισμένο του πόδι και ελέω της καταπόνησης του Μανιάτη να μείνουν αμφότεροι off για το επικείμενο ματς του Ολυμπιακού. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να ξεκουραστούν, να επανέλθουν πλήρως και να είναι απόλυτα έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στις 14 Απριλίου.

Ως προς το αρχικό σχήμα ο Μίτσελ θα προβεί σε αλλαγές για το ματς με τους Χανιώτες. Δεν θα είναι όμως και τόσες πολλές συγκριτικά με το σχήμα του ΠΑΟΚ. Ο Φετφατζίδης έχει πολλές πιθανότητες να χριστεί βασικός αντί του Βλαχοδήμου στο δεξί άκρο της επίθεσης στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής ενώ υποψήφιοι για την βασική ενδεκάδα παραμένουν και οι Σιόβας και Γκρέκο. Ελπίδες έχει και ο Μήτρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα