Τα λένε Μαρινάκης-Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Τα λένε Μαρινάκης-Μίτσελ

bet365

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίτσελ πρόκειται να έχουν μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μία συνάντηση μεταγραφικού περιεχομένου. Αποφασίζει μετά το ντέρμπι ο Ισπανός.

Όπως σας μεταφέραμε εδώ και αρκετές ώρες ο Μίτσελ δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές του αποφάσεις ως προς τις εισηγήσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Ισπανός προπονητής θα κάνει τις εισηγήσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ενώ ίσως αυτό συμβεί ακόμα και μέσα στον Μαϊο. Οι εισηγήσεις φυσικά δεν έχουν να κάνουν μόνο με νέα πρόσωπα αλλά και με αποχωρήσεις... Οι νεότερες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο Ισπανός προπονητής θα έχει ένα τετ α τετ για τα μεταγραφικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έπειτα από τις 14 Απριλίου. Επιπλέον εκκρεμεί και η τελική μεταγραφική σύσκεψη κορυφής με τους Βρέντζο, Κοβάσεβιτς και Λορένθο.

Το διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα του Πλατανιά προσφέρεται σε απόδοση 1.60 στην sportingbet

Την Πέμπτη ναι μεν έγινε μία κουβέντα όμως δεν επρόκειτο για συζήτηση που ανέδειξε οριστικά μεταγραφικά δείγματα γραφής. Άλλωστε κυρίως ο Βρέντζος με τον Κοβάσεβιτς συνεργάζονται σε τακτική βάση με τον Μίτσελ για την ομάδα. Ουσιαστικά έγινε μία κουβέντα για διάφορα ζητήματα, ονόματα και πιθανά νέα ταξίδια των σκάουτερ του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ εξάλλου θέλει να δει και τα ματς με Πλατανιά και Παναθηναϊκό για να καταλήξει. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο θεσμός του Κυπέλλου. Όμως από την στιγμή που έχει ήδη στο μυαλό του τρεις θέσεις (σ.σ. τερματοφύλακα, επιτελικό και ακραίο χαφ) θέλει να συζητήσει με το πρόεδρο των νταμπλούχων Ελλάδας το συντομότερο δυνατό. Όπως και να έχει στο λιμάνι είναι ξεκάθαροι: θα γίνουν αυτά που επιθυμεί ο Μίτσελ και με τον δικό του τρόπο για έναν Ολυμπιακό ακόμα πιο ανταγωνιστικό τη νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα