Σκόρδας προ των πυλών
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Θέμα χρόνου είναι όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στον προεδρικό θώκο του Άρη, ωστόσο είναι άγνωστο το αν οι διοικητικές εξελίξεις θα γίνουν πριν το κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο.
Η αίτηση στο Πρωτοδικείο για ορισμό νέου Δ.Σ κατατέθηκε ήδη και πιθανότατα θα γίνει δεκτή από το δικαστήριο, ενώ στη συνέχεια το νέο Δ.Σ που θα οριστεί θα κάνει αίτημα στο Πρωτοδικείο ως μεγαλομέτοχος, έτσι ώστε να «πέσει» η διοίκηση Ψηφίδη και να ανοίξει ο δρόμος για το Σκόρδα. Στη νέα διοίκηση αναμένεται να μετέχουν οι Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης και Παυλόπουλος.
Ένα θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Άρη είναι ωστόσο το κατά πόσο η αλλαγή θα γίνει πριν το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, αφού η πρώτη εκδίκαση του αιτήματος θα γίνει την Παρασκευή. Το σχήμα πάντως του Σκόρδα είναι.. πανέτοιμο και όπως όλα δείχνουν, ο πρώην αντιπρόεδρος Βογιατζής, ο Τσιόγκης και ο Βασβάνης επιστρέφουν στη διοίκηση. Ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, πάντως, αρνήθηκε την πρόταση του Σκόρδα και θα ορίσει άλλον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη.
«Εμείς οι "χειρότεροι" οπαδοί θα πάμε Περιστέρι... Εσείς κ. Ψυηφίδη θα περάσετε καμία βόλτα;», ανέφερε η αιχμηρή τοποθέτηση του Super 3 προς τον Ψηφίδη, ο οποίος χαρακτήρισε τους οπαδούς του Άρη ως τους... χειρότερους!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
