«Φευγάτος» ο Ντε Μπρούιν

«Φευγάτος» ο Ντε Μπρούιν

«Φευγάτος» ο Ντε Μπρούιν

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ανακοίνωσε ότι θα φύγει το καλοκαίρι από την Βέρντερ, καθώς ενημερώθηκε και συμφώνησε με την Τσέλσι να πάει σε ομάδα μεγαλύτερου... επιπέδου.

Ίσως είναι ο καλύτερος φέτος της Βέρντερ, όμως δεν πρόκειται να μείνει στην Βρέμη και μετά το καλοκαίρι. Ο δανεισμός του από την Τσέλσι φτάνει στο τέλος του και ο Βέλγος άσος ανακοίνωσε ότι έχει συμφωνήσει με τους μπλε να παίξει την επόμενη σεζόν σε ομάδα μεγαλύτερου... επιπέδου αν δεν μείνει στο Λονδίνο.

«Η Τσέλσι έχει ενημερώσει τον ατζέντη μου την προηγούμενη εβδομάδα ότι την επόμενη σεζόν θα παίξω σε μεγαλύτερη ομάδα, αν δεν μείνω στο Λονδίνο. Θέλουν να με δουν να παίζω σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξή μου. Είχα καλή σεζόν εδώ, πέρασα και έπαιξα καλά», ήταν οι δηλώσεις του νεαρού άσου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ. Τόμας Έιχιν από την άλλη τόνισε ότι η Τσέλσι δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το τι θα κάνει το καλοκαίρι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ντε Μπρούιν να μείνει και για την επόμενη σεζόν στην Βρέμη, ξανά φυσικά με τη μορφή δανεισμού. Να θυμίσουμε και τα σενάρια που θέλουν του Άγγλους να τον δίνουν ως αντάλλαγμα στην Λεβερκούζεν για την μεταγραφή του Αντρέ Σίρλε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα