Πάει και ο Διγκόζης
Ο λόγος για τον 'Αγγελο Διγκόζη που κάθισε στον πάγκο των Αχαιών για μόλις δύο αγώνες έχοντας απολογισμό μια ήττα (2-1 από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες) και μια νίκη (1-0 την Αναγέννηση Επανομής εντός). Οι λόγοι που οδήγησαν το νεαρό Μακεδόνα στην απομάκρυνση του ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι «ροσονέρι» σε βασικούς λειτουργικούς τομείς και είχαν ως αποτέλεσμα τη συνάντηση του με τον Αλέξη Κούγια όπου και αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία της.
Εκτός όμως από τον Διγκόζη παρελθόν από τις τάξεις του αχαϊκού συλλόγου αποτελεί ο συνεργάτης του Θανάσης Κουτσαυτίκης που με κοινή τους δηλώση σε αθλητική ιστοσελίδα (mikriliga.com) ανέφεραν τα εξής: "Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Παναχαϊκή για την τιμή που μου έκαναν να καθίσουμε στον πάγκο της, ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε με τον κ. Βαγγέλη Καράτση και όλα τα παιδιά του τεχνικού τιμ και της β' ομάδας. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιρσιτές της ομάδας".
Ο μέχρι πρότινος κόουτς του πελοποννησιακού συλλόγου σε προσωπική του δήλωση ανέφερε: "Φεύγω από την ομάδα για δικούς μου λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος σαν πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, που εγώ και οι συνεργάτες μου, τολμήσαμε και βάλαμε στο παιχνίδι της Κυριακής έναν πιτσιρικα κάτω των 16 ετών. Εύχομαι σε όλους τους παίκτες υγεία, ο καθένας προσωπικά και ομαδικά να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει".
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
