Οι κορυφαίοι του Αρδίζογλου!

Οι κορυφαίοι του Αρδίζογλου!

Gazzetta team
Οι κορυφαίοι του Αρδίζογλου!

bet365

Τεχνική... Βραζιλιάνου! Αυτό είχε ο Χρήστος Αρδίζογλου που τίμησε την φανέλα της ΑΕΚ και στο gazzetta ψηφίζει τους κορυφαίους όλων των εποχών για την Ένωση!

Από τις χαρακτηριστικότερες φιγούρες της μεγάλης ΑΕΚ στη χρυσή εποχή του Λουκά Μπάρλου, ήταν και ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο οποίος πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Απόλλωνα, με τη μεταγραφή να στοιχίζει στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Ένωσης το αστρονομικό ποσό, για τα δεδομένα της εποχής, των 5 εκατ. δραχμών.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ήταν ικανός να περάσει τη μισή αντίπαλη ομάδα και να σκοράρει, να ξαναγυρίσει πίσω για να τους ξαναπεράσει όλους ή να βγει μόνος του με την μπάλα εκτός γηπέδου. Κανείς δεν ήξερε τι τον περιμένει με τον Αρδίζογλου, γι' αυτό ο τύπος εκείνης της περιόδου τον αποκαλούσε «τρελό άτι» των γηπέδων.

Στην ΑΕΚ έμεινε έντεκα χρόνια (1974-1985), κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα Ελλάδος, αλλά και μια σημαντική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ τη χρονιά 1976-1977.

Οι εκλεκτοί του...

ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 1974-1979 (Η τεράστια εποχή του Μπάρλου)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Φράντισεκ Φάντροκ

ΠΑΙΚΤΕΣ

Νικολάου

Μανωλάς

Τάσος Κωνσταντίνου

Αρδίζογλου

Παπαϊωάννου

Μαύρος

Νεστορίδης

Σεραφείδης

Καραφέσκος

Τσιάρτας

Μην χάνετε χρόνο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ψηφίστε και εσείς τους δικούς σας κορυφαίους κάνοντας like στην σελίδα του gazzetta στο facebook!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα