«Βλέπουν» Κουλιμπαλί στον Αστέρα

«Βλέπουν» Κουλιμπαλί στον Αστέρα

Gazzetta team
«Βλέπουν» Κουλιμπαλί στον Αστέρα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την περίπτωση του Γάλλου με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, Αντάμο Κουλιμπαλί εξετάζουν στον Αστέρα Τρίπολης, οι άνθρωποι του οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να τσεκάρουν παίκτες για την επόμενη χρονιά.

Ο Κουλιμπαλί έχει ακουστεί στο παρελθόν και για άλλες ελληνικές ομάδες και όπως αναφέρει το Goal, βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της ομάδας της Τρίπολης. Ο 32χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Ντέμπρετσεν και η περίπτωσή του εξετάζεται, αφού αποτελεί έναν παίκτη με... πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα, καθώς στην Ουγγαρία μετρά 59 γκολ σε 99 συμμετοχές. Το γεγονός ότι δεν διατηρεί καλή σχέση με τους διοικούντες την Ντέμπρετσεν μόνο προς όφελος του Αστέρα μπορεί να λειτουργήσει, αν αποφασίσει τελικά να κάνει κρούση για τον παίκτη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα