Στέλνουν Σκέποβιτς στον Ολυμπιακό
Ο 22χρονος επιθετικός της Παρτιζάν για τον οποίο είχε γράψει πρώτο το gazzetta.gr, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ωστόσο οι συμπατριώτες του αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού προχωρούν το θέμα.
Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρεται να έχουν προσεγγίσει την Παρτιζάν για την απόκτηση του Σκέποβιτς.
Καθοριστικό ρόλο για την περίπτωση του Σκέποβιτς αναμένεται να παίξει το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ στο παρελθόν έχουν κάνει πολλές συμφωνίες για παίκτες όπως οι Πάντελιτς, Φέισα, Κατάι, Γκρίμπιτς.
Πρόκειται για την εταιρεία των Φάλι Ραμαντάνι και Νίκολα Νταμιάνατς. Ο πρώτος μάλιστα, φέρεται να προτιμά να πάει ο υψηλόσωμος επιθετικός στον Ολυμπιακό καθώς θεωρεί ότι θα πάρει τις ευκαιρίες που θα του δώσουν τη δυνατότητα να κάνει αργότερα το παραπάνω βήμα.
Εκτός του Σκέποβιτς, το ίδιο γραφείο μάνατζερ έχει προτείνει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο 22χρονος μέσος του Ερυθρού Αστέρα θεωρείται από τους καλύτερους Σέρβους που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα και για αυτό τον λόγο κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του.
Ο Μιλιβόγεβιτς πάντως, βρίσκεται ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, καθώς προέρχεται από εντυπωσιακές εμφανίσεις. Φέτος έχει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

