Πιο χαλαρά δεν γίνεται!

Πιο χαλαρά δεν γίνεται!

bet365

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει στο gazzetta για το άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το «Καραϊσκάκης» και τον χαφ που αν είχε στον άξονα, θα μπορούσε να του δώσει... κάτι παραπάνω.

Χαλαρά (με το λάμδα παχύ αν προτιμάτε) έφυγε από τον Πειραιά με τον βαθμό της ισοπαλίας ο ΠΑΟΚ. Πιο άνετα και χαλαρά μάλλον δεν γίνεται. Τζάμπα η φασαρία που έκανε όλη την εβδομάδα ο Ολυμπιακός. Μας προετοίμασαν για ένα ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ. Το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο ανιαρά που έγιναν με αντιπάλους τις δυο ομάδες.

Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα που οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην εστία του Ιτανζ, ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ενώ αντίθετα με τα σουτ που επιχειρούσαν οι δυο ακραίοι χαφ του (Ολίσε και Καμαρά) έφθασε κοντά στο γκολ. Αν μάλιστα το πίστευαν περισσότερο το παιχνίδι οι ασπρόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν φύγει νικητές από το Στάδιο «Καραισκάκης».

Η προβλέψιμη ανάπτυξη του Ολυμπιακού αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Συνολικά ο Δικέφαλος ανασταλτικά λειτούργησε άψογα και έξυπνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Εδωσε χώρο στον αντίπαλο, επέτρεψε στους παίκτες του Ολυμπιακού να κουβαλούν ασκόπως την μπάλα καθώς ήταν καλά κλεισμένοι όλοι οι διάδρομοι που οδηγούσαν στην εστία του Ιτανζ που όσες φορές χρειάστηκε είχε μόνο θετικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Θεωρώ ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε ένα χαφ στον άξονα περισσότερο δημιουργικό θα εκμεταλλευόταν την ταχύτητα του Καμαρά και το παιχνίδι θα είχε διαφορετική εξέλιξη. Λώρενς και Κάτσε έκαναν πολύ δουλειά στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά κανείς από τους δυο δεν μπορεί με μια πάσα να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

Οι δυο μονομαχίες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Απομένει να δούμε αν οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν συμβεί αυτό θα έχει πράγματι τεράστιο ενδιαφέρον η 11 Μαίου. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα αποτελέσει την καλύτερη στιγμή της φετινής περιόδου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο (εκτός από την καταπληκτική πορεία του Αστέρα Τρίπολης) καθώς δεν θα έχουμε τίποτε άλλο να θυμόμαστε από ένα ανιαρό πρωτάθλημα που οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν με το. συνήθη τρόπο.

Υ. Γ. 1 Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τους διαιτητές του αγώνα αλλά βλέποντας τα ριπλέι δεν μπόρεσα να αποφύγω τον πειρασμό. Ο Σιδηρόπουλος πήγε καλά μέχρι το 75΄. Στη συνέχεια είχε άγχος μην τυχόν σκοράρει ο ΠΑΟΚ και γίνει. πανηγύρι. Το ίδιο άγχος είχαν και οι δυο επόπτες. Τους ήταν εντελώς αδιάφορο αν θα εκτεθούν. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην σκοράρει ο Δικέφαλος. Και τι να έκαναν δηλαδή τα παιδιά; Να μην εκτελούσαν τις οδηγίες που τους έδωσαν; Πως θα εξασφαλίσουν θέση στις λίστες της νέας χρονιάς; Γι αυτό καλού κακού σε κάθε φάση που ο ΠΑΟΚ επιχειρούσε αντεπίθεση σήκωναν τη σημαία για οφ σαιντ. Να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο δηλαδή!

Υ. Γ. 2 Ο μπάρμπα Λίνο τους «κατάπιε». Τον Βλαχοδήμο και τον Φετφαζίδη. Το άθροισμα των ετών των δυο πιτσιρικάδων είναι σχεδόν όσα τα χρόνια του Βραζιλιάνου που προσέθεσε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Υ. Γ. 3 Τον Δώνη τον απέβαλαν γιατί κλώτσησε την μπάλα ή γιατί θεώρησαν ότι ήταν. οφ σαιντ;;;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Αλέξανδρος Λυμπέρης
Αλέξανδρος Λυμπέρης

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γεννήθηκε στην Κομοτηνή τον Οκτώβριο του 1969, παρά το γεγονός ότι η καταγωγή έχει σχέση με τον ωραιότερο χειμερινό προορισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα Γρεβενά. Στην διάρκεια των μαθητικών του χρόνων έμαθε να εκτιμά δυο χρώματα. Το άσπρο της ελπίδας, που φωλιάζει στην ψυχή κάθε Έλληνα ως κρυφή ελπίδα κόντρα στο μαύρο του πένθους για τις αλησμόνητες πατρίδες.

Μαζί με τον μικρότερο αδελφό του μεγάλωσαν κρατώντας ανοιχτή την μπαλκονόπορτα του δωματίου τους τα Κυριακάτικα μεσημέρια περιμένοντας να ακούσουν τις ιαχές των οπαδών του ΠΑΟΚ απο την Τούμπα που σκέπαζαν την Θεσσαλονίκη σαν μαγικό πέπλο, σε κάθε γκολ.

Από το δημοτικό προτιμούσε κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο να ρίχνει κλεφτές ματιές στα ΣΠΟΡ του Βορρά ( γεγονός που απέφερε ατέλειωτες τιμωρίες ) χωρίς να ξέρει ότι η ιστορικότερη εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας θα σημάδευε αργότερα την ζωή του. Μαθητής στην 1η τάξη του λυκείου το 1985 είχε την πρώτη του εμπειρία με την έντυπη δημοσιογραφία. Που αλλού; Στα ΣΠΟΡ του Βορρά. Το φλερτ που ξεκίνησε ένα απόγευμα Δευτέρας ( λίγο πριν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του ) εξελίχθηκε σε θυελλώδη έρωτα και γάμο.

Το 2002 εγκατέλειψε το επαγγελματικό του «σπίτι» ( και το φέρει βαρέως ) για την εφημερίδα METROSPORT για να επιστρέψει το Νοέμβριο του 2008 αναλαμβάνοντας την διεύθυνση της εφημερίδας που θεωρεί οικογένεια του. Από τον Δεκέμβριο του 2009 ανέλαβε και την διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού SPORT 103 FM ενώ τηλεοπτικά στεγάζεται από το 1990 στην Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV 100.

Στα χρόνια που κύλησαν από το 1985 εργάστηκε σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά και με τη βοήθεια του Θεού ( όπως λέει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία ) κατάφερε να επιβιώσει στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία - ζούγκλα που χαρακτηρίζεται από ανθρώπους που έχουν αναγάγει την απάτη σε επιστήμη. Αντέχει ακόμα.