Άρης: «Είναι μυθεύματα»

Φώτης Καρακούσης
Άρης: «Είναι μυθεύματα»

bet365

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωση του Πανθρακικού. Οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για μυθεύματα, τονίζουν πως η φιλοξενία που είχαν στη Κομοτηνή ήταν κάκιστη και επισημαίνουν πως ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα...

Στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Πανθρακικό, η ένταση υπήρξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα όχι μόνο για μία φορά. Σειρά πήραν σήμερα οι ανακοινώσεις, με την ομάδα της Κομοτηνής με ανακοίνωσή της να κάνει λόγο για πολύ κακή φιλοξενία και για «μεθυσμένους» μπράβους και αυτή της Θεσσαλονίκης να απαντάει στους ίδιους τόνους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανταποδίδει τις ευχαριστίες στην ΠΑΕ Πανθρακικός για την άψογη… φιλοξενία στο παιχνίδι του α' γύρου στην Κομοτηνή.

Μια... φιλοξενία, το μενού της οποίας περιελάμβανε φτυσίματα και κλοτσιές στο τζάμι του booth που παραχώρησε η ΠΑΕ Πανθρακικός στους ιθύνοντες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Σε ό,τι αφορά δε, την ανακοίνωση που θυμήθηκε αίφνης και με καθυστέρηση να βγάλει σήμερα η ΠΑΕ Πανθρακικός σχετικά με την χθεσινή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάνοντας λόγο –μεταξύ άλλων- για «μεθυσμένους» μπράβους –υπαλλήλους, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιστρέφει τους χαρακτηρισμούς και ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μυθεύματα.

Κύριοι, ο ΑΡΗΣ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες συμπλήρωσε 99 χρόνια ζωής, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του, φιλοξενώντας με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ΠΑΕ της Superleague εξέδωσαν ανακοινώσεις ευχαριστώντας την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την άψογη φιλοξενία.

Κύριοι, ο ΑΡΗΣ δεν έχει να αποδείξει τίποτε και σε κανέναν. Από μόνος του είναι μια Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα