Ουζουνίδης: «Ήμασταν προσεκτικοί»

Νίκος Τσιώκος
Ουζουνίδης: «Ήμασταν προσεκτικοί»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η Ξάνθη ήταν πολύ προσεκτική στο παιχνίδι της λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων στην έδρα της και χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στα Πηγάδια ανάγκασαν τη Ξάνθη να είναι πιο προσεκτική στο παιχνίδι της, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό 0-0. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες μιας και ο Ατρόμητος λόγω πρόσφατων αποτελεσμάτων, αλλά κι εμείς λόγω των εντός έδρας ηττών, οπότε ήμασταν πολύ προσεκτικοί.

Αν κερδίζαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, όλα θα ήταν διαφορετικά μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος από την συγκέντρωση και την πειθαρχία, όχι όμως και από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όποιος πετύχαινε το γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα κέρδιζε. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έχουμε ήδη πάρει 20 βαθμούς στον δεύτερο γύρο και στα τελευταία παιχνίδια θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», είπε ο τεχνικός της Σκόντα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα