Με Βιλανόβα στο Παρίσι

Με Βιλανόβα στο Παρίσι

Γιώργος Βροντάκης
Με Βιλανόβα στο Παρίσι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Τίτο Βιλανόβα αναμένεται να ταξιδέψει για το Παρίσι και τον πρώτο προημιτελικό της Μπαρτσελόνα με την Παρί. Αποθεραπεύτηκαν Τσάβι και Ζόρντι Άλμπα.

Οι δύο Ισπανοί άσοι της Μπαρτσελόνα συμπεριλήφθηκαν στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Η νίκη της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται σε απόδοση 1.65 στη vistabet

Δεν αποκλείεται την αποστολή να ακολουθήσει και ο προπονητής των Καταλανών, Τίτο Βιλανόβα δεν θα καθίσει όμως και στον πάγκο. Οι 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι είναι οι: Βαλντές, Πίντο, Άλβες, Πικέ, Φάμπρεγας, Τσάβι, Βίγια, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Τιάγκο, Μασεράνο, Μπαρτρά, Μπουσκέτς, Άλμπα, Μοντόγια, Αμπιντάλ, Σονγκ, Τέγιο, Όιερ, Ντελοφέ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα