«Φεύγω, θα παραιτηθώ, να ησυχάσω»

«Φεύγω, θα παραιτηθώ, να ησυχάσω»

Gazzetta team
«Φεύγω, θα παραιτηθώ, να ησυχάσω»

bet365

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Αρη κατά των διοικούντων της ΠΑΕ, αλλά και μελών του ΔΣ της ΚΜΑ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με τον Άγγελο Γρόλλιο να τονίζει πως θα παραιτηθεί.

Η ισοπαλία με τον Πανθρακικό έφερε τον Άρη σε πάρα πολύ δύσκολη θέση για τη σωτηρία με τον κόσμο να ξεσπάει σε παράγοντες της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Άρη. Ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Γρόλλιος είχε έντονο διάλογο με τον κόσμο ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιλογή Πολατιάν, ενώ στο τέλος είπε: «Εγώ φεύγω, θα παραιτηθώ, να ησυχάσω…».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα