«Άδειασμα» και τελειώνει ο Φάμπρι!

«Άδειασμα» και τελειώνει ο Φάμπρι!

Νίκος Αθανασίου
«Άδειασμα» και τελειώνει ο Φάμπρι!

bet365

Μετά από τα όσα είπε ο Φάμπρι , η διοίκηση μέσω... κύκλων εξέφρασε την αντίθεση της και ο Ισπανός προπονητής μετράει μέρες! Του τα «έχωσε» ο Καρνέζης στα αποδυτήρια!

Συγκεκριμένα όπως τόνισαν οι «πράσινοι κύκλοι» μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, αφού άκουσαν τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός δεν συμφωνεί η διοίκηση σε καμία περίπτωση μαζί του!

Αντίθετα τονίζεται πως στηρίζονται οι παίκτες, υπάρχει ικανοποίηση από την προσπάθεια τους και την διάθεση τους και πάνω σε αυτούς θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό και ο Παναθηναϊκός των επόμενων ετών! Πλέον όλα δείχνουν ότι ο Φάμπρι μετράει είτε μέρες, είτε ακόμη και ώρες στον Παναθηναϊκό αφού ούτε την... διαφορά έκανε και προφανώς οι δηλώσεις του ήταν «εκτός γραμμής» όπως αποδεικνύεται!

«Ανέλαβε τις ευθύνες σου»

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια. Ο Ορέστης Καρνέζης ζήτησε τον λόγο από τον Ισπανό προπονητή, του ζήτησε να αναλάβει τις ευθύνες του και το επεισόδιο έληξε μετά την παρέμβαση του Βασίλη Κωνσταντίνου που προσπάθησε να ηρεμήσει τον πορτιέρο του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα